fredag 5. desember 2008

Bursdagskort og award
Har laget dette bursdagskortet til vårt yngste fadderbarn Y

som fyllte et år sist uke.

Y Y Y"This blog invests and believes the PROXIMITY- nearness in space, time and relationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandicement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut, even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers! Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly written text into the body of their award."

Tusen hjertelig takk for denne awarden Livy Y

Da vil jeg gjerne få sende den videre til

disse koselige bloggerne (:

Connie Maureen

Gry

Agathe

Renate

Moa

Mona

Kari Ann

Kate


Takk for at dere er der!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på en fredag.
Tusen takk for den, så koselig og snillt av deg.

Så "tøfft" det kortet var :)
Ha ei fin helg.
Klem

Mona. sa...

Heisann på en fredag :) Tusen,tusen hjertelig takk til deg,så snill du er ! Setter stor pris på den,skal du vite :)

Så fint og sjarmerende kort,til lille Marius,du er så kreativ og flink. Får mer og mer lyst til å prøve meg på denne scrappingen,men bør vel holde meg til det jeg holder på med,kan lett bli for mange ting å "nå over".....det er jo så utrolig mye man kan gjøre utav det,og det er jo du et supert eksempel på !!! Jeg tør nesten ikke gå inn på noen sånne blogger,blir jo så inspirert.....farlig,farlig :) Ønsker deg en god helg Anneli,kos deg masse !! Vi venter besøk fra Steigen,og imorgen skal vi til Røkland en tur,på lysstøperiet.......det har blitt en fast tradisjon,og er så koselig ! Og på søndag skal vi på Hurtigruten,på julebord.....nam,nam......og så skal vi feire bursdag......her går det i hundre :) Klem fra meg.

Livy sa...

Så utrolig flott kort du har laget! Et slikt ønsker jeg meg til min bursdag også;-)

Klart du skal ha den awarden - det er alltid så koselig å komme på besøk i din blog, og du er alltid så omtenksom og snill hos meg :-) Kos deg masse i kveld!

Mange klemmer

Kari Ann sa...

sÅ KOSELIG! Tusen takk for den fine awarden! Det gjør ingen ting at jeg har den fra før:) Setter veldig stor pris på den:)))Jeg gir den rett tilbake til deg igjen.Så artikge kort du har laget! Du er virkelig flink til det der! Ha en koselig helg! Klem Kari Ann

Kort og Søm sa...

For et kjempe fint kort du har laget!! :o)

Hilsen Kort&Søm

Livy sa...

Ja det hadde vært noe *he-he* Blir glad for en "blogbursdagsklem" jeg når den tid kommer :-)
Klem

Mona. sa...

Hei igjen...ja,du har nok rett i det med bursdagen.....hihiiii :) Nå har alle andre lagt seg,og hva gjør jeg da.......inne og leser om noen har vært innom og skrevet til meg,det er jo så koselig ! Ha en fin jobbehelg da,kan godt skjønne at du liker jobben din !!!! Må jo være midt i blinken :) Nattaklem fra Tverlandet.

Anka sa...

God kveld. Så fint kort! Lurer på om jeg må copy litt der. Kjenner en liten gutt som blir fem snart og Cars er tingen om dagen:) Ligger en utfordring til deg på bloggen min. God 2 advent.

Renate sa...

Heia Anneli :)
Tusen takk før den koslige awarden :) min første :) å æ skjønne ikje korsen æ får den på min blogg.... :)
Nydelig bursdagskort du har laga :)
Klæm fra Renate :)