onsdag 2. september 2009

Lys og varme..


Ute er det regn og sur vind,
det er ikke lett å motivere seg for en luftetur..


Selv vår firbente,
(som elsker å gå på tur - men hater å bli våt!)
koser seg best inne :)


I vinduskarmen har jeg satt
to av mormors gamle norgesglass
som jeg har fyllt med kjeks.


Et med søte bokstavkjeks, det andre med salte ritz.
Jeg fyller stuen med levende lys


og koser meg med en latte og nydelige interiørbøker

"Baderingen"

fra sommerens utskeielser

skal jeg nok bli kvitt, bare ikke i dag..Ha en koselig kveld
Y


og husk
Smil til verden og den vil smile til deg
Klem fra Anneli


11 kommentarer:

Guttemamma sa...

Herlig Anneli, kos deg videre!!
Klem

Alvas hjørne sa...

Her er det også være inne og tenne lys vær...:)
Dagen startet med torden,lyn og masse regn før kolla var sju..og tror du ikke det ble en ny runde nå i kveld...men i morgen skulle det bli fin..satser på det:)
Ha en flott kveld, og kos deg inne!!

Therese sa...

så deilig det så ut!! Og husets lille firbente så virkelig ut til å kose seg!!! Her har vi også innekos i dag, men er ikke like hyggelig med hunden her som har løpetid:P Og bilringene... mine tar det flere år å bli kvitt allikevel gomler jeg skjololade:P Nam

Margrethes hus og hage sa...

Så koselige bilder!

Og jeg skjønner godt den firbente som trives best i skinnfellen når det er uvær :)

Hilsen Margrethe

Mona. sa...

Som du koser deg,du og lille firbente vennen :O) Ja,ikke mye fint høstvær nå om dagen......man er nok blitt litt bortskjemt med godvær :) - bare det regner litt,så utsetter jeg og gå i postkassa......er det rart man har badering.......kansje til og med to ! Heheeee.....men godt det er flere med samme diagnosen :) Er det noe jeg er god på,så er det karamelkaffe i koppen,tente lys,både inne og ute,- og et rykende ferskt interiørblad...så der tror jeg vi er litt like,kan du si :)Og idag smellte jeg sammen en kake til kaffen,akkurat som det hjelper på baderingen.......huff......selvdisiplin er noe dritt....?! Klem fra meg.

Marias skriblerier sa...

For noen nydelige stemningsbilder! Du skulle hatt deg en ny banner du, som dekket hele bloggbredden ;)

Jeg lager bannere til en billig penge! Se noen av bannerne jeg har laget tidligere her: http://martuv.blogspot.com/2009/08/nye-bloggbannere-og-dagens-interirtips.html

Ønsker deg en fin kveld!

Anka sa...

Å kjenner med igjen. Syns det er så godt å kose seg inne når været rusker ute. badering eller ikke men må kose seg litt;) God helg.

Therese sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!!! Er ikke så mye å være imponert over de trekkene altså- blir sånn når man egentlig ikke kan sy - så skjønner man ikke sine egne begrensinger heller :P Men det er jo bare en midlertidig løsning til vi har ny sofa i hus da:) Er kanskje derfor jeg turte:P

Ha en fin dag:)

moa sa...

hei anneli -

...koselige innebilder med masse levende lys og stemninger..
morsomt å lese at din firbente ikke liker å bli våt...min også, hihi....vegrer seg stort å gå ut når det bøtter ned...de er jo så rare:0)
ha en fin søndag, min venn -
moaklem

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Anneli! Takk for hyggelig hilsen og link her på den flotte bloggen din:) Så koselig innlegg! Fine bilder!! Ingen tvil om at høsten nå har meldt sin ankomst, nei;) Men det er litt hyggelig også, synes jeg. Innekos er ikke å forakte!!

Ha en strålende ny uke!

Klem Anette:)

ralfefarfars paradis sa...

SÅ koselig du gjør det rundt deg- viktig når været ikke er det beste, å passe på å skape små gyldne øyeblikk innendørs;)
Ha en fin helg!