SNICKERSKAKE
Denne oppskriften fikk jeg av en førskolelærerstudent,
som jeg jobbet sammen med for omtrent 20 år siden..
6 eggehviter og
6dl sukker
- piskes stivt
5dl peanøtter - hakkes
40 ritzkjeks - knuses
2ss hvetemel
- vend de tørre ingrediensene forsiktig inn i marengsen
Fordeles i en papirkledd langpanne.
Stekes ved 165 grader i ca 20 min.
Avkjøles i forma og deles i to like store deler.
6 dl fløte - piskes til krem
og fordeles mellom og oppå bunnene.
60gr meierismør og
1pl kokesjokolade
- smeltes
3 eggeplommer og
3ss sukker
- piskes til eggedosis
1ts avkjølt kaffe
Bland alt sammen og fordel over kaka.
Dryss (hakkede) peanøtter over til slutt.
Dobbler du glasuren, som jeg pleier å gjøre,
kan du bruke resten til glasur over en suksessterte
eller til cakepops.
Oppskrift på cakepops kommer snart!
Lykke til!
Anneliklem
<3
1 kommentar:
Mmm så mange gode kaker du har bakt!
Ønsker deg ei flott mars! Klem : )
Legg inn en kommentar